Mertens'e sözleşme teklifi! Galatasaray'ın rakibi var

genişletmek

KAYNAKHayranlar

Mayıs ayında 37 yaşına girecek olan Dries Mertens, kariyerinin en verimli sezonlarından birini yaşıyor. Giallorossi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli yıldız oyuncuyu takımda tutmak için görüşmelere başlarken, Belçikalı futbolcu da bu ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, memnuniyetle burada kalacağını açıkladı.

ASLAN'IN PLANI AÇIK

Arda Güler: F.Bahçe'nin daha çok kazanmasını istiyorduk

Galatasaray'ın planı Mertens'i bir yıl daha oynatıp bir sonraki sezon da teknik kadroya dahil etmekti. Özellikle teknik direktör Okan Buruk, Dries Mertens'i takımında görmek istiyor. Ancak Galatasaray'ın bu konuda çok ciddi bir rakibi daha var.

NAPOLİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Mertense'nin sözleşme teklifi Galatasaray'a rakip çıktı...

Geçtiğimiz günlerde kısa bir tatil için İtalya'ya giden Mertens, efsanelerinden biri olduğu Napoli'nin antrenmanına katıldı. Eski takım yıldızına hem oyunculardan hem de kulüp yetkililerinden büyük ilgi geldi.

Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

SÜRPRİZ TEKLİF

İtalyan kulübünün yöneticileriyle kısa bir toplantı yapan Mertens şunları söyledi: “Antrenör futbolu bıraktıktan sonra buradaKendisine teklif geldiği öğrenildi.

“GALATASARAY'A ODAKLIYIM”

Bu tekliften gurur duyduğunu ifade eden Mertens, şunları söyledi: “Futbolu bırakıp bırakmamaya henüz karar vermedimdiye konuştu ve Galatasaray'ın başarısına odaklandığını söylediği bildirildi.

Vincenzo Montella'nın Fatih Terim'e ziyareti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir