Belediye Başkanı Görkem Duman'dan Buca standına davet – GÜNDEM

Buca Belediyesi, “teknoloji” temasıyla bu yıl 93. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'na (İEF) katıldı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tarihi, turistik ve doğal zenginliklerin yanı sıra Buca Belediyesi'nin yeni projesi Diyabet Sensör Destek Programı'nın tanıtılacağı standa tüm ziyaretçilerini fuara beklediklerini söyledi. şehrin.

Türkiye'nin önde gelen fuar organizasyonu İEF, 30 Ağustos – 9 Eylül tarihleri ​​arasında “teknoloji” temasıyla 93. kez ziyaretçilerini ağırlayacak. Buca Belediyesi, Lozan Kapısı Belediyeler Caddesi Uzun Havuz'da düzenlenen fuarda yerini aldı. Buca'nın tarihi, turistik ve doğal zenginliklerinin tanıtılacağı stantta, Buca Belediyesi'nin yeni projesi Diyabet Sensör Destek Programı da tanıtılacak. Bu kapsamda Buca Belediyesi sağlık çalışanları, tip 1 diyabet konusunda vatandaşlara bilgi verecek. diyabet.

“HEPİMİZ BEKLİYORUZ”
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tüm konukları standa davet ederek şunları söyledi: “Misafirlerimizi standımızda çalışmalarımız hakkında bilgilendirerek, 93 yıllık fuar geleneğine saygılı, eğlenceli aktivitelerle dolu bir program hazırladık. Güzel Buca'mızın sergileneceği, zevkli bir şekilde dekore edilmiş standımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

DANS GÖSTERİLERİ YAPILACAK

İEF süresince Buca Belediyesi standında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Standın zeminini Buca'nın tarihi evlerinden Hacı Davut Fargoh Konağı olarak da bilinen Pembe Köşk'ün maketi süsleyecek. Zeybek Sanat Akademisi öğrencileri katılımcılara piyano ve keman resitalleri sunacak. Dans gösterileriyle görsel bir şölen yaşanacak. Ayrıca genç misafirlere yönelik yüz boyama ve çeşitli aktiviteler düzenlenecek.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir