Ebrar Karakurt'un performansına dayanamadım! Maç sonunda rakip oyuncunun iğrenç davranışları…Diğer Sporlar

Rusya şampiyonası yarı finalinde Ebrar Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Moskova'yı 3-1 yenerek finale yükseldi. Maçta galibiyet golünü atan ve harika bir oyun sergileyen Ebrar Karakurt, rakip oyuncudan skandal bir hamleyle karşılaştı.

ORTA PARMAĞINI EBRAR'A GÖSTERDİ

Maçta 28 sayı atarak takımını adeta finale taşıyan Ebrar Karakurt, bu performansıyla rakip takımın sinirlerini sarstı. Rakip takımın kaptanı Goncharova, maç puanı sonrasında Ebrar Karakurt'a dönerek milli takımımıza orta parmağını gösterdi.

UTANMADAN ŞİKAYET ETTİ

GLJDqpgWsAAcaAJ

Skandal hamlenin ardından Goncharova'dan ilginç bir hamle daha geldi. Galibiyet puanı sonrası Ebrar Karakurt'un paten sevincini hakeme şikayet eden Gonçarova hız kesmedi ve milli takımımıza ceza verilmesini talep etti. Mücadele hakeminin bu sevinçte herhangi bir sorun olmadığını söylemesinin ardından Goncharova sahayı terk etti.

TÜRK TARAFTARLARI BİRLEŞİN

Ekran görüntüsü_2

Ebrar Karakurt'a yapılan saygısız davranışın ardından Türk taraftarlar, milli oyuncuya sosyal medyadan destek mesajları gönderdi. Ebrar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Ağlayacaksan Goncagül'ü oynamayalım” dedi. dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Santos Beşiktaş'tan ayrıldı, kriz bitmedi!Santos Beşiktaş'tan ayrıldı, kriz bitmedi!
İngiltere'de muhteşem hafta!  Lider değişti...İngiltere'de muhteşem hafta! Lider değişti…
Panathinaikos maçında kaza yaşandı!Panathinaikos maçında kaza yaşandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir