Kuşadası'nda birlik ve beraberlik pikniği gerçekleşti – Son Dakika Türkiye Haberleri

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Anadolu Kültür Vakfı Hacı Bektaş Veli Kuşadası Cemevi'nin düzenlediği birlik ve beraberlik pikniğine katıldı.

Yayınlanma: 05.13.2024 – 09:20

Abo Ol

Google Haberleri

Anadolu Kültür Vakfı Hacı Bektaş Veli Kuşadası Cemevi, Adagöl Spor ve Tabiat Parkı'nda sekizinci birlik ve beraberlik pikniği düzenledi. Etkinliğe CHP Milletvekili Aydın Hüseyin Yıldız, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu yılki etkinliğin Anneler Günü'ne denk gelmesi nedeniyle Belediye Başkanı Ömer Günel, pikniğe katılan anneleri tebrik etti. Katılımın yoğun olduğu piknikte sahne kurularak müzisyenler eşliğinde halaylar oynandı.

Piknikte Başkan Günel, görev yaptığı süre boyunca tüm inançlara duyduğu saygıyı hemşerilerine hizmet ettiğini doğrulayarak, şunları söyledi: “İnançlarınıza gösterdiğim saygıyı elimden geldiğince hizmetle taçlandırmaya çalıştım. . 20 yılı aşkın süredir yarım kalan Cemevi'ni geçtiğimiz dönem tamamlayarak bugün hepimizin kullandığı bir ibadethane ve kültür merkezi haline getirdik. Adım Ömer olsa da siz ona Ali deseniz de demeseniz de ben sizin için değerli bir insanım ve hep öyle kalacağım. Bundan sonra da bu bilinçle hizmet etmeye devam edeceğim. “Bugün tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, herkese güzel bir pazar günü ve afiyet olsun diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir