Nihal Candan cezaevindeki günlerini anlattı! 37 kilo verdiği söylendi, gerçeği ortaya çıkardı! Seçil Erzan ve Dilan Polat'ın detayları dikkat çekti

Nihal Candan ve kız kardeşi Bahar Candan, dolandırıcılık çetesine üye oldukları gerekçesiyle 16 Kasım 2023'te tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aylardır cezaevinde bulunan Nihal Candan'ın yemek yemeyi tamamen bırakıp 37 kiloya düştüğü, Candan'ın ise iştahsızlık tanısıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Post'tan Alev Gürsoy'un haberine göre, cezaevinden çıktıktan sonra birçok suçlamayla karşı karşıya kalan Nihal Candan, şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

“AKIL HASTANESİNE YÖNLENDİRİLDİM”

Tedavisinin evde devam ettiğini ve kendisine yemek verildiğini belirten Nihal Candan, şöyle konuştu: “Cezaevinde sadece yemek yemekten değil, su içmekten de korkuyordum. Kafam karıştığı için defalarca psikiyatri hastanesine başvurdum.” Ünlü fenomen sosyal medyadan ayrıldığını duyurdu.

Nihal 2

33 KİLOYA KADAR AZALDIM

Nihal Candan; “Hapishanede her gün hastalık ve acıyla geçti. Saçımı bir kez bile taramadım ya da taramadım. Taburcu olur olmaz ailemle birlikte kuaförde değil hastanenin acil servisindeydim. Ailem beni neşelendirmek için kuaföre götürmek istedi. Bu benim isteğim değildi. “Hadi hemen giyinelim” diye düşünebilecek durumda mıyım sanıyorsun? Beni neşelendirmek istediler. 33 kiloya düştüm. Az önce 37 kiloyu gördüm. Ve hâlâ yemek yeme ve mamayla besleme konusunda sorun yaşıyorum.' Dedi.

Nihal 3

EŞİM BENİ BIRAKTI

Candan özel hayatıyla ilgili de şunları söyledi: “Evlendim, 'Kocanız sizi aldatıyor' dediler, 'Sahte evlilik' dediler. Arkadaşlarım dediğim insanlar her sabah programlarında bu yorumları yapıyorlardı. Sunucuların hepsi spor ve sağlık merkezlerinde tanıştığım arkadaşlarım. Eşim de iki ay boyunca bana destek oldu. Sonra 6 ay cezaevinde kaldım.

Eşimin ailesi de aramadı. Zaten popüler bir gelin değildim, bu da duruma renk katmış olabilir. Büyük bir hayal kırıklığı. İş adamının kendisi. İki ay boyunca bana destek oldu ama sonrasında ondan bir daha haber alamadım. “Evliliğimin arkasında sadece babam vardı.” dedi.

Kızlara nasihat veren Nihal Candan; “Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün. “Ben bu kanallar uğruna çok acı çektim, kimse çekmesin.” Dedi.

ekonomik seçim

'ONUN YÜZÜNDEN…'

Seçil Erzanl'la aynı koğuşta bulunan Nihal Candan, şunları söyledi: 'Üçümüz de psikolojik olarak kendimizle savaş modundaydık. Herkes geçmişle ve kendiyle yüzleşmek zorundaydı. Kimse benim suçlu olduğumu söylemiyor. Kardeşimin masum olduğunu da biliyorum. Seçil Hanım'ın dosyası başının üstünde. Kendisine sabır diliyorum. O iyi bir insan, bize zarar vermedi. Dikkatsizliğinden dolayı elim yandı. Ama kızamıyordum, ceza alan biri neden sinirlensin ki?' Dedi.

“AYRICA DİLAN POLAT…”

Nihal Candan “Dilan Polat da yan koğuştaydı, avukatının çıktığını gördüm.” Açıklamalarıyla dikkat çekti.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kapak kızı oldu!  Son pozları beğeni topladıKapak kızı oldu! Son pozları beğeni topladı
Hastalığını duyurdu!  Bu benzetme olay haline geldi.Hastalığını duyurdu! Bu benzetme olay haline geldi.
Ünlü İsimlerden 1 Mayıs Mesajları!Ünlü İsimlerden 1 Mayıs Mesajları!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir