Kızgındı ve şöyle dedi: “Bir yerlerde her zaman konuşma vardır”! Songül Karlı'nın oğlu büyüyüp büyük bir adam oldu! O karelere yorumlar yağdı.

Sosyal medya sayfasında paylaştığı fotoğraflar ve geçirdiği estetik ameliyatlarla dikkat çeken Songül Karlı, attığı her adımda sansasyon yaratıyor.

Sunuculuk ve şarkıcılık da yapan Songül Karlı, geçirdiği dönüşümle adından söz ettiriyor. Daha önce “Oğlum diyor ki: 'Anne, YouTube'dayım. Sürekli bir şeyler konuşuyoruz'' açıklamasıyla dikkat çeken Karlı, oğlu Efe Furkan Gümüş'le birlikte gündem oldu.

oğul 1

Küçük yaşta annesinin estetik ameliyatı konusunda kendisini uyaran Efe Furkan Gümüş, büyüyüp büyük bir adam oldu. Karlı, oğluyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını “Canım oğlum. İyiyim” notuyla birbiri ardına paylaştı.

oğul 2

Songül Karlı'nın oğluyla birlikte çektiği fotoğraflar büyük beğeni toplasa da ünlü isim değişikliği dikkatlerden kaçmadı.

Karlı sosyal medyada; “Aslan gibi olmuş”, “Oğlunuz çok büyümüş”, “Songül yine değişti”, “Yüzüne yeni bir şey yapmışlar”, “Aynı anne” gibi yorumlar yapıldı.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bakın ne istiyor!  dedi ki Bakın ne istiyor! “Yargılama yok” dedi ve…
Giydiği her şey olaydı... Cannes'a tam anlamıyla damgasını vurdu Giydiği her şey olaydı… Cannes'a tam anlamıyla damgasını vurdu
Cannes tarzı bir etkinlikti!  Cannes tarzı bir etkinlikti! “Photoshop'ta çok ileri gitti”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir