David Beckham'ı İspanyol modelle yatakta yakaladı! “Karınız telefonda…”

İngiliz yazar Tom Bower'ın yeni kitabı “The House of Beckham” Beckham ailesini yeniden gündeme taşıdı. David'in yaşadığı iddia edilen sayısız ilişkinin sıralandığı kitap, ünlü çift hakkında pek fazla yeni bilgi sunmuyor. Ancak kitapta yer alan suçlamalar dünya dergilerinde hâlâ sıradan.

ABD medyasına konuşan bir kaynak, “Bu kitapta bilmediğimiz çok az şey olabilir ama çiftin yaşadığı tüm yasak aşkların ve ihanet olaylarının bir arada olması gerçekten dikkat çekici” dedi.

YILLAR SONRA KONUŞACAĞIZ

David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın 25 yıllık evlilikleri boyunca birçok kez aldattığı iddia edilirken, bir zamanlar yasak ilişkisi olan Beckham'ın asistanı Rebecca Loos'un da ünlü futbolcuyu yatakta yakaladığı ortaya çıktı. Bir örnek.

SDSD

Bu olayın, Victoria'nın çılgınca Rebecca Loos'u arayıp David'in nerede olduğunu sormasıyla meydana geldiği söyleniyor. David sabah saat üçte Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun villasındaki partiden ayrıldıktan sonra Rebecca onu yatak odasında buldu.

Loos, Beckham'ı sabah saat 3'te Brezilyalı futbolcu Ronaldo'nun villasında bulurken, İspanyol model Esther Canadas'ın da Beckham'la birlikte olduğu iddia edildi. Loos'un Beckham'ı yatağından kaldırıp “David, karın telefonda” dediği de kaydedildi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Acıya dayanamayarak aniden soyundu.Acıya dayanamayarak aniden soyundu.
Özel hayatın itirafı tepkilere yol açtı! Özel hayatın itirafı tepkilere yol açtı! “Doğuma saatler kala…”
Kadir İnanır'ı ziyaret etti ve o türküyü söyledi!  Gözyaşlarını tutamadıKadir İnanır'ı ziyaret etti ve o türküyü söyledi! Gözyaşlarını tutamadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir