Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, galibiyetin ardından Barış Alper Yılmaz'ı özel olarak tebrik ederken, maçın hakemini de eleştirdi!

Milli futbol takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu 3. maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup ederek grupta ikinci oldu. Maçın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli takım oyuncuları ve milli takım antrenörü Vincenzo Montella ile telefon görüşmesi yaptı.

Takımı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya karşılaşmasında da başarılar diledi. Galibiyetin ardından yapılan toplantıda, oyuncularla birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi de hazır bulundu.

“SAĞ TARAFI FELÇ ETTİRDİNİZ”

Erdoğan, Çek Cumhuriyeti'ne karşı mücadelede gösterdiği performansla alkış toplayan Barış Alper Yılmaz'ı özel olarak tebrik etti. Erdoğan, Yılmaz'la yaptığı görüşmede, “Maşallah. Selam sizi tebrik ediyorum, gerçekten sağ tarafı felç ettiniz” dedi. Milli takım oyuncusu, “Teşekkürler, teşekkürler, takım olarak çok iyi iş çıkardık, en önemli şey kazanmaktı. Çok iyi mücadele ettik” dedi. Dedi.

“HAKEM BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YAPTIK”

Ekran_2

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çek Cumhuriyeti'nin attığı eşitlik golüyle ilgili olarak maçın hakemi hakkında şunları söyledi: “Yediğimiz golde hakem çok adaletsiz davrandı.” yorum yaptı.

İŞTE O ANLAR…

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beşiktaş stadında gece yarısı yangın!Beşiktaş stadında gece yarısı yangın!
Zafere rağmen Montella'ya eleştiri: acilen düzeltilmesi gerekiyorZafere rağmen Montella'ya eleştiri: acilen düzeltilmesi gerekiyor
Terim, Çek Cumhuriyeti'nin galibiyetinden sonra eleştirdi ve kutladı!Terim, Çek Cumhuriyeti'nin galibiyetinden sonra eleştirdi ve kutladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir