Erkek vahşeti… Karşılıklı boşandık, 1 saat sonra katliam yaptık! – Türkiye'den son dakika haberleri

DiyarbakırKaynartepe ilçesi 212. Sokak'taki 2 katlı evin girişinde 1 Nisan günü öğle saatlerinde kadın cinayeti yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; Adam Meşe Aile mahkemesinde görülen boşanma davasının ardından şüphelinin adı belli oldu Sevda meşe yanında sevgilisi olduğunu iddia ettiği kişi. Mehmet SadıçTakip etti.

Adem Meşe, eve girmek üzere olan Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç'ın yanına gelerek tabancayla başlarından vurdu. Meşe ve Sadıç yere yığılırken, Adem Meşe olay yerinden kaçtı. İhbarın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine müdahale etti.

Yapılan kontrolde Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Meşe ve Sadıç'ın cenazeleri otopsiye götürüldü. Adli Tıp Enstitüsü'a getirildi. Otopsinin ardından Meşe ve Sadıç'ın cenazeleri yakınlarına teslim edilerek defnedildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI!

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Adem Meşe'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemede Sevda Meşe ile Mehmet Sadıç'ın yaklaşık bir hafta önce birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi.

Adem Meşe'nin kent merkezindeki bir evde saklandığı belirlendi. Adrese yapılan operasyonda Meşe yakalanarak tutuklandı. 1 Nisan'daki duruşmada Meşe'nin Sevda Meşe'den karşılıklı anlaşmayla boşandığı ve cinayetleri bir saat sonra işlediği ortaya çıktı.

Adem Meşe'nin polisteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir