Euro 2024'ün maskotu Albert çocuklara ilham verecek2024 Avrupa Şampiyonası

1980 yılından itibaren Avrupa liglerinde boy gösteren maskotlar, organizasyonları çocuklar için daha eğlenceli hale getirmeyi başarmıştır.

  1. 19. yüzyılın başlarında Almanya'da ortaya çıktığı söylenen popüler oyuncak ayıdan ilham alan Albert, çocukların hayal gücünü de harekete geçirecek.

UEFA, şampiyona öncesinde maskotun ismini belirlemek için internet sitesinde bir anket başlattı ve sonuçlar 3 Temmuz 2023'te açıklandı.

ALBERT HAYRANLARLA TANIŞTI

UEFA Okullarda Futbol programı aracılığıyla UEFA.com kullanıcıları ve Avrupa genelindeki okul çocukları arasında yapılan oylamanın ardından oyların %32'sini alan Albert, ilk olarak Haziran 2023'te Gelsenkirchen'de Alman taraftarlarla tanıştı.

Bu tanıtımla Avrupa'daki çocuklara ilham vermek istediğinin altını çizen Albert, Avrupa Şampiyonası turnuvalarının maskotları Berni, Goaliath, Rabbit ve Kinas gibi ünlü maskotların izinden gidiyor.

Avrupa çapındaki okul öğrencilerini maskotu hayata geçirmek ve hareket ettirmek için kendi fiziksel aktivitelerini kullanmaya teşvik eden Albert sayesinde çocuklar, kendi özel becerilerini yaratıp, hareket yakalama teknolojisiyle kutlama yapabilecek ve onları animasyonun maskotuna dönüştürebilecek. turnuva.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İsviçre'nin EURO 2024 yolculuğu: Almanya, Macaristan ve İskoçya ile karşılaşacaklarİsviçre'nin EURO 2024 yolculuğu: Almanya, Macaristan ve İskoçya ile karşılaşacaklar
EURO 2024'e geri sayım!EURO 2024'e geri sayım!
Macaristan, EURO 2024'te Almanya, İsviçre ve İskoçya ile aynı gruptaMacaristan, EURO 2024'te Almanya, İsviçre ve İskoçya ile aynı grupta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir