Fernando Santos, Muçi ile Beşiktaş'ta özel görüşme yaptı

genişletmek

KAYNAKHayranlar

Beşiktaş lig devre arasında iki hazırlık maçı oynadı. Bianconeri, Buducnost'u 5-1 mağlup etse de son maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Kara Kartal'ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig'in devre arasında oynanan hazırlık maçlarında gösterilen futboldan memnun değildi. Son olarak Portekizli teknik adam, Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Bianconeri'yi uyardı. Santos'un açıklaması şu şekilde:Yeterince hızlı saldıramıyoruz. Top kayıpları tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Takım savunmasının uzağındayız. Sahadaki mücadele ve iş birliği yetersiz. Birlik olmalıyız. Topun olduğu alandaki oyuncu sayısını artırmak ve topun olmadığı alanı da unutmamak gerekiyor.Bir dizi uyarı ve öneride bulundu.

MUÇİ'DEN TEK İSTEK

Kara Kartal'ın ara transfer döneminde kadroya kattığı Ernest Muci, teknik direktör Fernando Santos tarafından açıklandı; 10 numara olarak kabul edildi ve kanat çizgisindeydi. Skora katkı sağlamaya devam ederken istikrar sağlamak için zamana ihtiyacı olduğunu belirten şampiyonun, kalan maçlarda sadece 10 numara çizgisinde oynamak istediğini özel bir toplantıda teknik direktörlere ilettiğini de belirtelim.

Fernando Santos, Muçi ile Beşiktaş'ta özel görüşme yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir