LINK'in maliyeti 20$ mı olacak?

Chainlink (LINK) fiyatı, Bitcoin ve çoğu altcoin'in düşüşüne rağmen %7 arttı.

Şu anda 17,04 dolardan işlem gören LINK, Mayıs ayında şu ana kadar %30 gibi etkileyici bir yükseliş kaydetti. Yatırımcılar fiyatın 20 doları aşıp aşmayacağını merak ediyor.

LINK/USD günlük grafiği. Kaynak Ticaret Görünümü

LINK fiyatını artırabilecek faktörlere bir göz atalım.

Zincir içi ölçümler LINK fiyatına ilişkin olumlu beklentileri ortaya koyuyor

Pazar araştırmacısı Santiment'in 24 Mayıs'taki gönderisine göre, zincir üstü metrikler LINK için yükseliş sinyali veriyor. LINK fiyatı diğer altcoinlerden önemli ölçüde daha iyi performans gösteriyor.

Veriler, LINK'in kârlı/zararlı işlemleri oranının 11'e 1 olduğunu ve bu oranın 8 Aralık 2022'den bu yana en olumlu oranı temsil ettiğini ortaya çıkardı.

“Chainlink piyasalardan koparak 6 haftanın en yüksek seviyesine ulaşırken, kâr seviyesi de son 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.”

Kaynak: Kutsal

Santiment'ten gelen ek veriler, Chainlink ağındaki aktivitenin Mayıs ortasından bu yana arttığını ortaya koyuyor. Aşağıdaki grafik, Chainlink blockchain üzerinde etkileşime giren günlük aktif adres sayısının 14 Mayıs'ta 3.159'dan 22 Mayıs'ta 11.304'e yükseldiğini gösteriyor. Nisan ortasında 421 geliştirme faaliyeti varken GitHub'un şu anki rakamı 436.

Chainlink zincir içi aktivite. Kaynak: Santimento

22 Mayıs tarihli bir yazıda

“Chainlink, Status ve Ethereum, kripto para birimi alanındaki en gelişmiş ERC-20'lerdir ve yatırımcılar yeni ETF'leri bekliyor.”

Kaynak: Kutsal

Ağ etkinliğindeki artış, daha fazla kişinin Chainlink blockchain'i kullandığını gösteriyor. Bu, LINK için daha yüksek talep ve değer anlamına gelir.

Güçlü teknik veriler LINK fiyatını destekliyor

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView'den elde edilen veriler, LINK fiyatının 15 Mayıs'ta alçalan üçgenin yatay destek çizgisi olan 13 dolardan %36 artarak 24 Mayıs'ta altı haftanın en yüksek seviyesi olan 17,50 dolara ulaştığını gösteriyor.

Bu yükseliş trendi, fiyatın düşüş üçgeninden çıkışını sağladı ve hem 50 günlük hem de 200 günlük üstel hareketli ortalamaların (EMA) ve 100 günlük EMA'nın şu anda bulunduğu 15 dolar bariyeri de dahil olmak üzere büyük direnç seviyelerini desteğe dönüştürdü. 16 dolarda duruyor. . Bu hareketli ortalamalar LINK için güçlü aşağı yönlü destek alanları sağlıyor.

Ayrıca aynı dönemde göreceli güç endeksi (RSI) 36'dan 65'e yükseldi. Bu, alıcıların fiyatı kontrol altına aldığını ve yükseliş trendinin gücünü güçlendirdiğini gösteriyor.

LINK/USD günlük grafiği. Kaynak: Ticaret Görünümü

Ayrıca IntoTheBlock'un Para Çevresindeki Fiyatın Giriş/Çıkış (IOMAP) modeli, LINK'in yukarı yönde karşılaştığı dirence kıyasla aşağı yönde nispeten güçlü bir desteğe sahip olduğunu ortaya çıkardı.

Chainlink IOMAP grafiği. Kaynak IntoTheBlock

Bu, LINK'e giden en basit yolun yüksek yol olduğunu gösterir.

Yatırımcılar LINK fiyatında daha fazla artış bekliyor

Crypto Yapper, LINK'in yukarıda gösterildiği gibi düşüş üçgeninden çıkışını kabul ederek fiyatın “yükseliş” olduğunu belirtti. Bunu 24 Mayıs'ta X sosyal platformunda yaptığı paylaşımda dile getiren Yapper, fiyatın 17,5 dolar direnciyle mücadele ettiğini ve kırılması halinde desteğe dönüşeceğini ekledi.

“Eğer kırılmayı onaylarsak, bu direnci desteğe dönüştürmek için yeniden bir test bekleyebiliriz.”

Diğer tüccar Mister Crypto, Chainlink'in gelecekteki fiyat performansına olan güvenini dile getirerek LINK'in bu boğa koşusu sırasında bir kez daha kolayca 50 doları aşacağını belirtti.

LINK/USD 2 haftalık grafik. Kaynak: Bay Kripto

Bu yazı yatırım tavsiyesi veya tavsiyesi içermemektedir. Her yatırım ve ticaret hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir