Mustafa Denizli'den Altay Anayasası yorumu

genişletmek

KAYNAK DHA

TFF 2. Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi dün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında şirket olma kararı alan Altay kulübünün simgesi Mustafa Denizli, önemli açıklamalarda bulundu.

Altay'ın geleceğini kurtarmak için tarihi öneme sahip bir genel kurul yapıldığını belirten Mustafa Denizli, kongrede Altay'ın tarihine değinildiğini belirterek, kurumsallaşmanın önemini şöyle vurguladı:

“Biz bu tarihi yaşadık. Hayatımın dört yılı burada geçti. Bu tarihin ortada kaybolması mümkün değil. Altay'ın sahibi kim? Taraftarlar büyük Altay'ı seçiyor. O isim orada kaldığı sürece Altay'ın şirket ya da özel mülk olması önemli değil. Maça tribünle mi gidecek? Böyle devam ederse böyle devam edecek.”

Kurultayda mevcut borcu 684 milyon 555 bin TL olarak açıklanan siyah beyazlı kulübün borç yükünün dövizdeki değerlenme nedeniyle her geçen gün arttığını belirten Denizli, şöyle konuştu: “La 2a'da oynarsanız Türkiye'de 10 yıldır borcunuzu ödeyecek gelir elde edebiliyor musunuz? Şimdi önemli olan prestijli bir firmanın gelip 'Bu kadar para verelim' deme ihtimali var mı? Altay'a.' Altay'ın elinde ne var, gayrimenkulünün değeri nedir, varsa Türkiye'deki kulüpler bu yola gidebilir, çok önemli bir kısmı Türkiye'nin amatör liglerindedir'' dedi.

Altınordu, Hüseyin Bulut'u transfer etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir