Sosyal medyada para için itibar suikastı! Trol ve bot hesaplar AK Parti'yi harekete geçirdi: Erdoğan'ın 'linçe ​​izin vermeyin' talimatı

Seçimlerin ardından parti içi tartışmalarla çalkantılı bir döneme giren AK Parti, şimdi de sosyal medyadaki linç kampanyaları için düğmeye bastı. Söz konusu sosyal medya hesapları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tepkisine yol açtı. Erdoğan tavır aldı ve kurmaylarına talimat verdi.

İSTİFALAR YAPILDI

AK Parti'nin gündemindeki en önemli konulardan biri sosyal medyadaki trol ve bot hesapları. Özellikle seçimlerin bitiminden sonra sosyal medyada AK Parti'nin önde gelen bazı isimlerinin istifasını isteyen paylaşımlar sık ​​sık ortaya çıktı. Türkiye gazetesinin gündeme getirdiği suçlamalara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedbir alınması yönünde talimat verdi.

“LİSANSI GEÇMEYİN”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Erdoğan, şunları söyledi: “Adını verdiğimiz hiç kimse bizim adımıza konuşamaz, itibarımıza suikast yapamaz. Kurumsal kimliğin ve parti personelinin itibar suikastına izin vermeyin. Bu tür durumlara maruz kalan arkadaşlarımıza destek olun, linçlere izin vermeyin.” dedi.

AK Parti kaynaklarına göre; Başta “X” olmak üzere sosyal medya platformlarında onlarca hesabın, para karşılığında partinin kurumsal kimliğine ve personeline yönelik itibar suikastı gerçekleştirdiği belirlendi.

Thumbs_b_c_1b9687b5a470fc3edba76c2a56ec1127

“BAZI İNSANLAR PARA HARCAMAYLA HEDEF ALINDI”

Daha sonra AK Partililer devreye girerek trol ve bot hesaplara karşı önlem almaya başladı. Personel konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Kimin, hangi yöntemle yaptığı, hangi trolleri kullandığı, kimin adına yaptığı teknik incelemelerle ortaya çıkıyor. Planlı, programlı bir şekilde, para harcanarak ve bazı kişilerin hedef alınmasıyla yapılıyor. Biz onları takip ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Bu parti trollerin şekillendirdiği bir parti değil. AK Parti kurumsal ve köklü bir partidir. Herkes ne yaptığını bilmeli. “Bu konuyu çok ciddi bir şekilde takip ediyoruz”Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
FETÖ'nün mevcut öğrenci yapılanmasına operasyon!FETÖ'nün mevcut öğrenci yapılanmasına operasyon!
İsrail Refah'a askeri operasyon başlattı!İsrail Refah'a askeri operasyon başlattı!
Fatih Altaylı sahte diploma talebini çok anlattıFatih Altaylı sahte diploma talebini çok anlattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir