“Ülkü Ocakları'nın başkan yardımcısı gibi oldu”

Bayhan Gürhan, yarışmacıları ve jüri üyeleriyle anılan Popstar müzik yarışmasının unutulmaz isimlerinden biriydi.

Ercan Saatçi, Armağan Çağlayan ve Deniz Seki'nin sunduğu yarışmada üçüncü olduktan sonra adından söz ettirmeye devam eden Bayhan, şarkı söylemesinin yanı sıra tarzı ve tavrıyla da sıklıkla adından söz ettiriyor.

Şarkılarındaki kaslı tarzıyla dikkat çeken pop yıldızı Bayhan, bu kez sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

“PERFORMANSI ÇOK BAŞARILI OLDU”

Yeni şarkısını müzikseverlere tanıtmak için kamera karşısına geçen Bayhan'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

bayhan333

Bıyık bırakan Bayhan, ilk olarak İngilizce söylediği “Unchained Melody” adlı şarkısıyla ön plana çıktı. Bir bombaya daha imza atan pop yıldızı Bayhan, bu kez “Fly Me to the Moon” şarkısıyla derginin gündemine damgasını vurdu.

bayhan2

Ünlü ismin hem yeni tarzı hem de şarkının performansı hakkında sosyal medyada yorumlar yağdı. Bayhan'a “Ülkü Ocakları başkan yardımcısı gibiydi”, “Bayhan onu severdi…”, “Umarım başarılı olduğu için seni güldürmek için yapmıştır”, “Performansı oldukça başarılıydı” gibi yorumlar yapıldı. , “Yeni tarzını gerçekten beğendim.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Her şeyini bırakıp karısı için Amerika'ya taşındı!  Dövülmek ve...Her şeyini bırakıp karısı için Amerika'ya taşındı! Dövülmek ve…
Eski aşkından uzak duramıyor!  Noel pozları trend konu haline geldiEski aşkından uzak duramıyor! Noel pozları trend konu haline geldi
Ünlü astrolog İran'ın İsrail'e saldırısını yorumladı! "Aslında Türkiye..."Ünlü astrolog İran'ın İsrail'e saldırısını yorumladı! “Aslında Türkiye…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir