Sarayı andıran odasıyla ilçenin gündemine oturan eski başkan, AK esnafın meselesine sert çıkıştı! Maaşını açıkladı… “Erdoğan'ın hastasıyım”

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Manisa Yunusemre Belediyesi eski belediye başkanı Mehmet Çerçi, basın toplantısında kendisine usulsüzlüklerle ilgili soru soran vatandaşlara çok sert yanıt verdi.

ODA ÜCRETİNİ İSTEDİ

Toplantıya katılan vatandaş Çerçi'ye o odanın maliyetinin nasıl karşılandığını sordu. Bu soru gerilimi artırdı.

ESKİ CUMHURBAŞKANI MAAŞINI AÇIKLADI

Çerçi, şunları söyledi: “Aylık gelirim 100 bin TL, eşim ise 50 bin TL alıyor. Yapsaydı 150 olacaktı, belediyeden alacaktım. “Bu eşyaları bu şekilde satın aldık.” açıklamayı yaptı.

“ERDOĞAN'DAN Bıktım”

Vatandaş ayrıca Belediye şubelerinden usulsüz faturalar geldiğini iddia ederek, “Belgeler elimde” dedi. Çerçi'nin kim olduğunu sorması üzerine kendisini AK Partili bir iş adamı olarak tanıtan vatandaş, “Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın hastasıyım” dedi.

2

Esnaf, eski başkan Çerçi'ye şunları söyledi: “Bir saattir vatandaşın yararına tek kelime etmediniz. “Burada 17 bin TL ile geçinmeye çalışan insanlar var, 'şu kadar aldım, şu kadar kazandım' diyorsunuz” sözleriyle tepki gösterdi.

“Soru sormaya hakkın yok, git!”

Sokak satıcısı, vatandaşın gazeteci olmadığını öğrenince, “Neden soruyorsun?” diye sordu. “Sabotajcısınız. Gazeteci değilsiniz, soru sorma hakkınız yok, gidin” diyerek tepki gösterdi. Gerginlik üzerine vatandaşlar salondan çıkarıldı.

3

AK PARTİ'DE 'KUSURSUZ' TARTIŞMALAR DEVAM EDERKEN…

AK Parti içinde tartışma yaratan “ıstakoz” ve “Maldivler” paylaşımlarının yanı sıra Yunusemre belediye binasıyla ilgili de çok konuşuldu.

an

“ÇOK BEĞENDİM, PALAZZO DOLMABAHÇE GİBİ”

Hatta Rolex saatiyle benzer bir tartışmaya konu olan ve ardından “Helal paramla aldığım saati takmaya devam edeceğim” diyerek kendini savunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu bile Mehmet Çerçi'nin odasını ziyaret etti. hayranlığını dile getirerek, “Çok beğendim, Dolmabahçe Sarayı gibi. Sözleriyle dile getirdiği görüntüler yine gündem oldu.”

Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Teröre ağır darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi!Teröre ağır darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi!
Kamera tuzağına yakalandılar!  Böyle görüldülerKamera tuzağına yakalandılar! Böyle görüldüler
Bir olduğunu iddia etti “Dini lider” olduğu iddia edilen 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunuldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir