Arka Sokaklar Komiseri Volkan'dı… Kanser olunca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Arka Sokaklar dizisiyle şöhrete kavuşan Boğaç Aksoy'a lenfoma teşhisi konuldu ve doktorunun tavsiyesi üzerine kariyerine ara verdi. Boğaç Aksoy, gördüğü tedavinin ardından kanseri yendiğini açıkladı.

Zor günleri geride bırakan ünlü oyuncu, eski sağlığına kavuştu. Geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir restoranda düzenlediği iftar yemeğine katılan Boğaç Aksoy, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kanseri yenen oyuncu, sağlığıyla ilgili şunları söyledi: 'Bomba gibiyim. Aklım başıma geldi. İki yıl sonra sektöre yeniden girdim. Oyunculuğu bırakmadım. “Tatilden sonra bir filmle geri döneceğim.”

boğa 2

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?

Boğaç Aksoy, 30 Temmuz 1989'da İzmit'te doğdu. Ünlü model ve oyuncu, 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun oldu. Lisenin ardından üniversite eğitimini Haliç Besyo Üniversitesi Antrenörlük Bölümü'nde tamamladı.

Boğa 1

İki yıl boyunca profesyonel binicilik eğitimi aldı. Ayrıca iki yıldızlı dalış sertifikasına da sahiptir. Eğitimine her zaman önem veren ünlü model ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirmek amacıyla Vahide Gördüm ve Altan Gördüm tarafından kurulan Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Yerel seçimler 2024

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
MASAK soruşturma başlatmıştı!  92 milyar liralık mal varlığına el konuldu MASAK soruşturma başlatmıştı! 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu
Dizinin hayranlarına kötü haber!  Son tarih açıklandıDizinin hayranlarına kötü haber! Son tarih açıklandı
Aradığı aşkı buldu!  Estetik itirafı geldiAradığı aşkı buldu! Estetik itirafı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir