Oyun başladı! F.Bahçe Galatasaray'ı canlı izle! (GS FB Bein Sports) Derbi maçı şifreli mi şifresiz mi?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Trendyol Süper Lig'de sezonun en çekişmeli ve çekişmeli maçı Galatasaray-Fenerbahçe arasında yaşanıyor. Maçın canlı yayınına CNNTÜRK'ün internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Arda Kardeşler'in çalıştıracağı Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. F.Bahçe-Galatasaray derbisini an be an canlı olarak takip edebilir ve maça ilişkin şu bilgileri edinebilirsiniz:

Süper Lig'de 99 puanla lider durumda olan Galatasaray, 93 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

Giallorossi takımının hiçbir eksiği yok.

Sarı kart nedeniyle diskalifiye edilen Becao ile sakat İsmail, Cengiz ve İrfan Can Kahveci, konuk sarı-lacivertlilerde forma giyemeyecek.

Derbiye katılacak Cengiz Ünder ise sakatlığı nedeniyle son antrenmana katılamadı ve maç kadrosuna dahil edilmedi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray-Fenerbahçe maçı 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray-Fenerbahçe maçına ilişkin bilgileri canlı izle…

Maçı beIN Sports'tan canlı olarak izleyebilirsiniz. CNN TÜRK Galatasaray F.Bahçe'yi canlı takip edin Ayrıca linkten maçla ilgili bilgi alabilirsiniz…
Galatasaray ile F.Bahçe, Süper Lig tarihinde 133 kez rakip oldu. Sarı-lacivertli ekip, şampiyonada galibiyet sayısında lider durumda bulunuyor. Kanarya, rakibini 52 kez yenmeyi başardı. Giallorossi, 37 kez 3 puandan uzaklaşan takım olurken, 44 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Şampiyona müsabakalarında Gialloblù 162 gol atarken, Giallorossi 130 gol attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir