Özgür Özel'de MHP'li Feti Yıldız: Sabah doğup akşam ezanında ölen insanlar var – Son Dakika Siyaset Haberleri

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti YıldızCHP'li Başkan Özgür ÖzelMHP'nin lideri Devlet Bahçeli'ye verdiği yanıtın ardından tepkisel açıklamalarda bulundu.

Özel'in Manisa'da bayram namazı sonrası yaptığı konuşmaya değinen Yıldız, şunları söyledi: “Bayram sabahı Hatuniye Camii önünde yaptığı bayağı ve taklitçi davranışına kimse inanmadı.” söz konusu“CHP'nin geçici başkanı Özgür Özel'in Allah'ı, Kur'an-ı Kerim'i, Peygamberimizi ve güzel ahlakını öğrenen çocuklarımıza öfkesini kustuğu henüz unutulmadı.” dedi.

Yıldız, sözlerinin sonunda şunları ekledi: “Osmanlı Türk devletinin manevi kurucusu Şeyh Edebali'nin nasihatini hatırlatayım size: 'İnsanlar vardır ki, şafak vakti doğar, akşam ezan okununca ölür.' Notu düşürdü.

Feti Yıldız'ın sosyal medyada paylaşılan açıklaması şöyle:

“Terör örgütünün uzantılarıyla iç içe olanlar, ahlak sapkınlarını her fırsatta savunanlar, Türk milletinin tarihi haklarıyla çatışanlar, Türk düşmanlarıyla çatışanlar, dün de aynıdır, bugün de aynıdır. .

CHP'nin geçici başkanı Özgür Özel'in Allah'ı, Kur'an-ı Kerim'i, Peygamberimizi, güzel ahlakını öğrenen çocuklarımıza öfkesini kustuğu henüz unutulmadı.

Bir insanın sergileyebileceği en erdemli davranış edeptir. Bayram sabahı Hatuniye Camisi önünde yaptığı küçük ve taklitçi davranışına kimse inanmadı.

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetme yetkisini aldınız ama görmüyoruz? Belediyelere düşen işler kanunla belirlenir. İmar, su ve kanalizasyon, ulaşım, çevre sağlığı, temizlik ve katı atık, polis, itfaiye, acil yardım, kurtarma ve ambulans gibi kentsel altyapı, şehir içi trafik, defin ve mezarlıklar, ağaçlandırma, park ve yeşil alan oluşturulması, törenler, düğünler, vesaire. gibi görevler…. Açıkçası önemli…

31 Mart seçimlerinin sonuçlarını, oy verme motivasyonlarını, beklentilerini, seçmen davranışlarını, açık ve gizli işbirliklerini ilçe ilçe, il il inceliyoruz. Yakın zamanda bir rapor hazırlayıp başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye sunacağız.

Osmanlı Türk devletinin manevi kurucusu geçici cumhurbaşkanı Şeyh Edebali'nin nasihatini hatırlatayım: “Sabah doğup akşam ezanında ölen insanlar var.”

“ÖZGÜR ÖZEL GERİ ADIM ATMAYACAK”

MHP'li Yaşar Yıldız'a CHP'den ilk tepki CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre'den geldi. YunusEmre, “Tam da Bahçeli'nin sandığa yönelik dilinden daha kötü olamaz derken, vekilinden daha kötü bir şey geldi. Başkanımız Özgür Özel'le hiç tanışmadınız. Sizden korktuğu için geri adım atacağını düşünüyorsanız… ve kaba diliniz, çok geçmeden çok yanıldığınızı göreceksiniz.” ifadeler bulundu

ÖZEL NE DEMİŞTİ?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bayramın ilk gününde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin “Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmaz” açıklamasına ilişkin konuştu. “Cehaletten bahsetmeye cesaret ettiğimde, bunun bir dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim.” dedi Özel, ““Sandık dışında çözüm göstermek, bayram uğruna onları affedelim diye, karşılaştıkları herkese darbeci diyenlerin dilidir herhalde.” Şu ifadeleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir